Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462
Title: | Сучасні тенденції розвитку ресторанного господарства України |
Authors: | Карман, Тетяна Вікторівна Карман, Татьяна Викторовна Karman, Tetiana Нестерчук, А. М. |
Keywords: | обслуговування туристів;туризм;ресторанний бізнес;створення бренда ресторану;громадське харчування |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | European scientific discussions: abstracts of II International scientific and practical conference (Rome, Italy 26-28 December );P. 600-603 |
Abstract: | В сучасних умовах розвитку науково-технічного прогресу впровадження наукових розробок у практичну діяльність спостерігається у всих всурах діяльності. Не є виключенням і сфера гостинності, яка являє собою комплекс галузей, головне завдання яких пов’язується з обслуговуванням туристів під час їхнього перебування поза місцем постійного проживання. Однією з основних складових сфери гостинності є ресторанний бізнес. Розвиток цієї сфери бізнесу сприяє появі великої кількості підприємств ресторанного господарства різних типів, що дає можливість споживачам обирати те підприємство ресторанної сфери, яке більшою мірою задовольняє їх потреби |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14462 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Карман_тези_Рим.pdf | 891.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.