Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15852
Title: | Удосконалення технології гарбузових цукатів з використанням кандирування в сиропі з гранатових вичавок |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla |
Keywords: | гарбузові цукати;патока;цукор;гарбуз;сорбінова кислота;ванілін;прянощі;сорт гарбуза Арабатський |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 193-195 |
Abstract: | Одним з найбільш ефективних способів оздоровлення населення є впровадження системи здорового харчування, збагачення продуктів повсякденного попиту біологічно активними речовинами, мікронутрієнтами, харчовими волокнами, створення технологій нових повноцінних продуктів з рослинної сировини. До таких виробів можна віднести гарбузові цукати – джерело каротиноїдів, пектинових речовин, мікроелементів. Вони являють собою шматочки м'якоті гарбуза, зварені в цукровому сиропі, висушені і обсипані цукром. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15852 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.