Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498
Title: Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини
Authors: Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Морозова, С. М.
Keywords: кондитерські вироби;коржі Молочні;гарбузове борошно;технологія приготування коржів;споживчі властивості
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 160-161
Abstract: Сучасним напрямком розвитку виробництва кондитерських виробів є розробка технологій приготування продукції на основі нетрадиційної сировини з урахуванням її впливу на якість готових виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14498
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2_.pdf165.29 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.