Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493
Title: | Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки |
Authors: | Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentyna Захарченко, М. А. |
Keywords: | плоди томата;антиоксиданти;зберігання;сортування;смакові якості |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 158-160 |
Abstract: | Томат є надзвичайно цінною сільськогосподарською культурою і важливим джерелом вітамінів, амінокислот, макро- і мікроелементів, вуглеводів, ферментів, поліфенолів, каротиноїдів, фітогормонів, фітонцидів і інших біологічно активних речовин. Задача тривалого зберігання томатів - досить складна, на лежкість плодів впливає багато чинників. Високоефективним способом підвищення лежкості плодів томата є селекційно-генетичне вдосконалення за рахунок схрещування окремих сортів з мутантами rin, nor, alc та ін. сорти мають високу лежкоздатність. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.