Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493
Title: Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки
Authors: Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Захарченко, М. А.
Keywords: плоди томата;антиоксиданти;зберігання;сортування;смакові якості
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 158-160
Abstract: Томат є надзвичайно цінною сільськогосподарською культурою і важливим джерелом вітамінів, амінокислот, макро- і мікроелементів, вуглеводів, ферментів, поліфенолів, каротиноїдів, фітогормонів, фітонцидів і інших біологічно активних речовин. Задача тривалого зберігання томатів - досить складна, на лежкість плодів впливає багато чинників. Високоефективним способом підвищення лежкості плодів томата є селекційно-генетичне вдосконалення за рахунок схрещування окремих сортів з мутантами rin, nor, alc та ін. сорти мають високу лежкоздатність.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1_.pdf105.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.