Showing results 100 to 119 of 127
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
Dec-2022 | Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний). | Сердюк, Марина Єгорівна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Майборода, Даниїл Олександрович; Андрущенко, Микола Васильович; Тарасенко, Віра Григорівна; Ангеловська, Алла Олександрівна; Serdyuk, Maryna; Gaprindashvili, Nona; Kiurcheva, Liudmyla; Ivanova, Iryna; Priss, Оlesia; Kulik, Alina; Zahorko, Nadiia; Tarasenko, Vira; Bandyra, Iryna; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Andrushchenko, Mykola; Anhelovska, Alla |
2014 | Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2014 | Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2014 | Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2020 | Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П. |
2017 | Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції | Тележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2018 | Сучасні підходи до зберігання плодів і овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2014 | Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona |
2010 | Томати - як зберегти ніжний плід | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2020 | Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молоді | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna; Красуля, Я. Г.; Коломоєць-Гаркуша, О. В. |
2011 | Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena |
2019 | Удосконалення технології виготовлення сушених приправ з базиліку | Яворська, А. А.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia |
2019 | Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насіння | Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana |
2020 | Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстрату | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia |
2013 | Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2017 | Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2015 | Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia |
2014 | Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia |
2014 | Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2018 | Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna |