Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4422
Title: | Сучасні підходи до зберігання плодів і овочів |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Keywords: | плодоовочева продукція;запровадження безперервного холодильного ланцюга;охолодження продукції;вологість повітря;пошкодження етиленом;зберігання в контрольованій газовій атмосфері |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); |
Abstract: | Сучасний підхід передбачає запровадження безперервного холодильного ланцюга на шляху від виробництва до реалізації. Першою ланкою є швидке охолодження продукції ще в полі, відразу після збору врожаю. Наступним етапом є транспортування в умовах охолодження, зберігання в охолодженому стані на оптових базах, в роздрібних торгових мережах і також, в домашніх умовах. Температурний оптимум зберігання для кожного виду плодів та овочів коливається у широких межах і залежить від комплексу факторів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4422 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-58-58.pdf | 258.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.