Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16764
Title: | Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний). |
Other Titles: | Звіт про науково-дослідну роботу програма. Програма 3. |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Кюрчева, Людмила Миколаївна Іванова, Ірина Євгенівна Зарецька, Дар'я Костянтинівна Прісс, Олеся Петрівна Кулик, Аліна Степанівна Загорко, Надія Петрівна Бандура, Ірина Іванівна Данченко, Олена Олександрівна Здоровцева, Любов Миколаївна Майборода, Даниїл Олександрович Андрущенко, Микола Васильович Тарасенко, Віра Григорівна Ангеловська, Алла Олександрівна Serdyuk, Maryna Gaprindashvili, Nona Kiurcheva, Liudmyla Ivanova, Iryna Priss, Оlesia Kulik, Alina Zahorko, Nadiia Tarasenko, Vira Bandyra, Iryna Danchenko, Olena Zdorovtseva, Liubov Andrushchenko, Mykola Anhelovska, Alla |
Scientific director: | Прісс, Олеся Петрівна Сердюк, Марина Єгорівна |
Keywords: | технології зберігання рослинної продукції;консервування рослинної продукці;виготовлення плодовоягідної снекової продукці;розроблення технології харчової продукції;технології зберігання м’яса птиці;природні фенольних сполук;технологія виготовлення плодово-ягідних і виноградних алкогольних напоїв;технології виробництва функціональних продуктів на основі грибної сировини;харчова індустрія |
Issue Date: | Dec-2022 |
Publisher: | ТДАТУ |
Citation: | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний). Дир.НДІ АТЕ Прісс О.П.; керівник НДР М.Є.Сердюк. ТДАТУ. 2022. 56 с. 21 рис. 35 табл. |
Series/Report no.: | ;№ держ. реєстр. 0111U002553 |
Abstract: | Обєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16764 |
UDC: | 664.8.03:[634.10:634.2]:678.048 |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2022_zvit_NDI_ATE_Serdiuk.pdf | 2.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.