ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Title: Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов
Other Titles: Формирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условий
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Keywords: томати
перець
температура
опади
каротиноїди
цукри
перец
осадки
каротиноиды
сахара
tomatoеs
pеppеrs
tеmpеraturе
sugars
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв рес-торанного гос-подарства і торгівлі: зб. наук. праць;Вип. 2(20)
Abstract: UK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49.pdf354,03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.