Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by Author Кулик, Аліна Степанівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 32 to 48 of 48
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначення
Сокот, Олександр Євгенович
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2013
Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2016
Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки
Тележенко, Л. М.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2019
Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Севастьянович, О. С.
;
Булгаков, І. В.
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2019
Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами
Кулик, Аліна Степанівна
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Севастьянович, О. С.
;
Булгаков, І.В.
;
Гаприндашвили, Нона Арчилівна
2019
Розробка рецептури пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайної
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Булгаков, І. В.
;
Макогон, С. В.
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
2018
Розробка рецептури рибо-рослинних консервів
Булгаков, І. В.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
Dec-2022
Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний).
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Здоровцева, Любов Миколаївна
;
Майборода, Даниїл Олександрович
;
Андрущенко, Микола Васильович
;
Тарасенко, Віра Григорівна
;
Ангеловська, Алла Олександрівна
;
Serdyuk, Maryna
;
Gaprindashvili, Nona
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Ivanova, Iryna
;
Priss, Оlesia
;
Kulik, Alina
;
Zahorko, Nadiia
;
Tarasenko, Vira
;
Bandyra, Iryna
;
Danchenko, Olena
;
Zdorovtseva, Liubov
;
Andrushchenko, Mykola
;
Anhelovska, Alla
2015
Спосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантів
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2014
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2019
Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Загорко, Надежда Петровна
;
Zahorko, Nadiia
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Булгаков, І. В.
2011
Технологія виробництва плавленого сиру
Ялпачик, Ф. Ю.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
2019
Удосконалення технології виробництва мармеладу
Новікова, Х. О.
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2016
Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13
Кулик, Аліна Степанівна
;
Kulyk, Alina
;
Кулик, Алина Степановна
2014
Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2014
Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2019
Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulyk, Alina
;
Макогон, С. В.