Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6420
Title: | Розробка рецептури рибо-рослинних консервів |
Authors: | Булгаков, І. В. Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulyk, Alina |
Keywords: | Бичок Азовський;консерви;рибний фарш;рибні снеки;консерви;пресерви |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 13 |
Abstract: | Запорізька область на Півдні омивається водами Азовського моря, основною промисловою рибою якого є Бичок Азовський. Вилов і переробка котрого так само провадиться підприємствами розташованими в цьому регіоні. Моніторинг ринку виявив обмежений асортимент продуктів переробки Азовського бичка: консерви, рибний фарш, рибні снеки. Тому існує гостра необхідність його розширення. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6420 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
АТЕ -77стр-13.pdf | 581.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.