Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6420
Title: Розробка рецептури рибо-рослинних консервів
Authors: Булгаков, І. В.
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulyk, Alina
Keywords: Бичок Азовський;консерви;рибний фарш;рибні снеки;консерви;пресерви
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 13
Abstract: Запорізька область на Півдні омивається водами Азовського моря, основною промисловою рибою якого є Бичок Азовський. Вилов і переробка котрого так само провадиться підприємствами розташованими в цьому регіоні. Моніторинг ринку виявив обмежений асортимент продуктів переробки Азовського бичка: консерви, рибний фарш, рибні снеки. Тому існує гостра необхідність його розширення.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6420
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-13.pdf581.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.