Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6447
Title: Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначення
Authors: Сокот, О.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Keywords: розроблення рецептури вафель;гриби;харчування;грибний порошок;рецептура сирних вафель
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області). Факультет агротехнологій та екології: збірник тез доповідей (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);С. 24
Abstract: Стаття про розроблення рецептури вафель з використанням грибів або грибного порошку
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6447
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-24.pdf764.26 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.