Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Агротехнологій та екології
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції
Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції
Вантажиться...
Файли
1707.pdf
(333.59 KB)
Дата
2014
Автори
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Львівська комерційна академія
Анотація
Опис
Ключові слова
зберігання
,
зелень петрушки
,
антиоксиданти
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171
DOI
Зібрання
Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ