Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171
Title: | Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції |
Other Titles: | Qualitative indicators of parsley greens during storage with usage of agrarian hydrogel and antioxidant composition |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Keywords: | зберігання;зелень петрушки;антиоксиданти |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Львівська комерційна академія |
Series/Report no.: | Вісник Львівської комерційної академії : зб. наук. праць;Вип. 14 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1171 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.