Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8021
Title: | Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення |
Authors: | Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulyk, Alina Макогон, С. В. |
Keywords: | оздоровче харчування;харчування;β-глюкани;полісахариди грибів;гриби;Pleurotus ostreatus;Pleurotus pulmonarius;Pleurotus eryngii;Cyclocybe aegerita |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 10-12 |
Abstract: | Основні функціональні речовини грибів залишаються в продуктах харчування після процесів термічної обробки і можуть бути задіяні в метаболічних процесах людського організму. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8021 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-10-12.pdf | 204.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.