Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8021
Title: Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення
Authors: Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulyk, Alina
Макогон, С. В.
Keywords: оздоровче харчування;харчування;β-глюкани;полісахариди грибів;гриби;Pleurotus ostreatus;Pleurotus pulmonarius;Pleurotus eryngii;Cyclocybe aegerita
Issue Date: 2019
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 10-12
Abstract: Основні функціональні речовини грибів залишаються в продуктах харчування після процесів термічної обробки і можуть бути задіяні в метаболічних процесах людського організму.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8021
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-10-12.pdf204.16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.