Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904
Title: | Технологія виробництва плавленого сиру |
Authors: | Ялпачик, Ф. Ю. Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulyk, Alina |
Keywords: | молоко;жирність |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип 11, т. 6 (С. 65-70) Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 1, т. 6 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/904 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.