Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815
Title: | Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Keywords: | зберігання зелені петрушки;втрата маси;втрата вологи |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : всеукр. науково- практ. конф., (16-17 травня 2013р.): тези доповідей;(С. 77-78) |
Abstract: | Найбільш поширена пряна зеленна культура в Україні - петрушка. Масово вона надходить з відкритого ґрунту в червні - жовтні. В листопаді - травні українські споживачі отримують свіжу зелень із закритого ґрунту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.