Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815
Title: Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Keywords: зберігання зелені петрушки;втрата маси;втрата вологи
Issue Date: 2013
Series/Report no.: Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : всеукр. науково- практ. конф., (16-17 травня 2013р.): тези доповідей;(С. 77-78)
Abstract: Найбільш поширена пряна зеленна культура в Україні - петрушка. Масово вона надходить з відкритого ґрунту в червні - жовтні. В листопаді - травні українські споживачі отримують свіжу зелень із закритого ґрунту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf4.88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.