Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9174
Title: | Удосконалення технології виробництва мармеладу |
Authors: | Новікова, Х. О. Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina |
Keywords: | виробництво мармеладу;кондитерські вироби;харчова цінність;мармелад;бурякове пюре;гарбузове пюре;морквяне пюре |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 19 |
Abstract: | Цукристі кондитерські вироби, зокрема мармелад желейно-фруктовий, користуються попитом у населення, особливо в дітей. Однак, використання в рецептурі високої кількості цукру, штучних барвників і ароматизаторів має негативні наслідки для здоров’я. Значний внесок у вирішення питань підвищення якості та харчової цінності мармеладно-пастильних виробів зробили вітчизняні та закордонні вчені: А.М. Дорохович, К.Г. Іоргачова, В.І. Оболкіна, Г.М. Лисюк, Л.В. Капрельянц, Т.Б. Циганова, В.М. Болотов та ін |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9174 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-19.pdf | 377.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.