Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8029
Title: Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини
Authors: Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulyk, Alina
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Булгаков, І. В.
Keywords: харчування;риборослинні пресерви;гриби гливи звичайної;м’ясо бичка азовського;технології рибоовочевих консервів
Issue Date: 2019
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 207-209
Abstract: Результатами аналізу останніх досліджень та публікацій підтверджено гіпотезу доцільності розроблення рецептури функціональних риборослинних пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайної.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8029
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-207-209.pdf204.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.