Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8029
Title: | Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини |
Authors: | Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulyk, Alina Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna Булгаков, І. В. |
Keywords: | харчування;риборослинні пресерви;гриби гливи звичайної;м’ясо бичка азовського;технології рибоовочевих консервів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 207-209 |
Abstract: | Результатами аналізу останніх досліджень та публікацій підтверджено гіпотезу доцільності розроблення рецептури функціональних риборослинних пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайної. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8029 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-207-209.pdf | 204.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.