Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Прісс, Олеся Петрівна
Showing results 1 to 20 of 20
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Мармеладні вироби зі збільшеним вмістом біологічно активних речовин | Бєлов, І. М. |
2024 | Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтами | Маковоз, Олена Олександрівна |
2024 | Перспективи використання ягід годжі для збагачення кондитерських виробів | Подзега, Д. |
2025 | Розробка технології виробництва консервованих в’ялених слив (23ХТД. 12982498.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Береславський, Олексій Станіславович |
2023 | Розробка інтенсивних технологій виробництва екологічно безпечної плодоовочевої продукції у відкритому та закритому ґрунті південного степу України (проміжний): звіт про науково-дослідну роботу. | Герасько, Тетяна Володимирівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Юдицька, Ірина Валеріївна; Вонсович, Д., Магістр; Гулевський, К. Магістр; Глаговська, А. Магістр; Кашляков, О. Магістр; Кашляков, С. Магістр; Кашлякова, Г. Магістр; Кашлякова, В. Магістр; Буякін, Б. Магістр; Євтушенко, С. Магістр; Лагода, О. Магістр; Попадюк, О. Магістр; Каманов, В. Магістр; Носенко, В. Магістр; Назаренко, О. Магістр |
2024 | Розроблення технології хліба з нетрадиційними роcлинними інгредієнтами | Долинcька, Олекcандра Валентинівна |
2023 | Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну | Стеценко, Владислав Вадимович |
2023 | Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | Кара, Сюзанна Юріївна |
2025 | Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Убийкінь, Ігор |
2025 | Удосконалення технології виготовлення макаронних виробів з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12815927.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Карташов, Юрій |
2025 | Удосконалення технології виробництва мармеладу (23ХТД. 12837542.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Бєлов, Іван |
2025 | Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Тараненко, Галині Григорівна; Taranenko, Halyna |
2024 | Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою | Микало, Мирослава Вікторівна |
2025 | Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Дондик, Ганна Павлівна |
2025 | Удосконалення технології виробництва черешневого джему з використанням пряно-ароматичної сировини (23ХТД. 12813603.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Бінчев, Євген Олександрович |
2024 | Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему | Волкова, Соф’я Олександрівна |
2025 | Удосконалення технології крафтових м'яких розсільних сирів зі зниженим вмістом солі (23ХТД. 12738580.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Лаврик, Роман Федорович |
2025 | Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Подзега, Діана |
2025 | Удосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Шенкман, Станіслав |
2025 | Інноваційні рішення для продовження терміну зберігання продуктів з обліпихи | Сердюк, Денис Ігорович |