Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Прісс, Олеся Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Мармеладні вироби зі збільшеним вмістом біологічно активних речовинБєлов, І. М.
2024Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтамиМаковоз, Олена Олександрівна
2024Перспективи використання ягід годжі для збагачення кондитерських виробівПодзега, Д.
2025Розробка технології виробництва консервованих в’ялених слив (23ХТД. 12982498.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Береславський, Олексій Станіславович
2023Розробка інтенсивних технологій виробництва екологічно безпечної плодоовочевої продукції у відкритому та закритому ґрунті південного степу України (проміжний): звіт про науково-дослідну роботу.Герасько, Тетяна Володимирівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Юдицька, Ірина Валеріївна; Вонсович, Д., Магістр; Гулевський, К. Магістр; Глаговська, А. Магістр; Кашляков, О. Магістр; Кашляков, С. Магістр; Кашлякова, Г. Магістр; Кашлякова, В. Магістр; Буякін, Б. Магістр; Євтушенко, С. Магістр; Лагода, О. Магістр; Попадюк, О. Магістр; Каманов, В. Магістр; Носенко, В. Магістр; Назаренко, О. Магістр
2024Розроблення технології хліба з нетрадиційними роcлинними інгредієнтамиДолинcька, Олекcандра Валентинівна
2023Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за змінуСтеценко, Владислав Вадимович
2023Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуКара, Сюзанна Юріївна
2025Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Убийкінь, Ігор
2025Удосконалення технології виготовлення макаронних виробів з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12815927.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Карташов, Юрій
2025Удосконалення технології виробництва мармеладу (23ХТД. 12837542.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Бєлов, Іван
2025Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Тараненко, Галині Григорівна; Taranenko, Halyna
2024Удосконалення технології виробництва сиру з лавандоюМикало, Мирослава Вікторівна
2025Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Дондик, Ганна Павлівна
2025Удосконалення технології виробництва черешневого джему з використанням пряно-ароматичної сировини (23ХТД. 12813603.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Бінчев, Євген Олександрович
2024Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джемуВолкова, Соф’я Олександрівна
2025Удосконалення технології крафтових м'яких розсільних сирів зі зниженим вмістом солі (23ХТД. 12738580.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Лаврик, Роман Федорович
2025Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Подзега, Діана
2025Удосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Шенкман, Станіслав
2025Інноваційні рішення для продовження терміну зберігання продуктів з обліпихиСердюк, Денис Ігорович