Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Прісс, Олеся Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтамиМаковоз, Олена Олександрівна
2023Розробка інтенсивних технологій виробництва екологічно безпечної плодоовочевої продукції у відкритому та закритому ґрунті південного степу України (проміжний): звіт про науково-дослідну роботу.Герасько, Тетяна Володимирівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Юдицька, Ірина Валеріївна; Вонсович, Д., Магістр; Гулевський, К. Магістр; Глаговська, А. Магістр; Кашляков, О. Магістр; Кашляков, С. Магістр; Кашлякова, Г. Магістр; Кашлякова, В. Магістр; Буякін, Б. Магістр; Євтушенко, С. Магістр; Лагода, О. Магістр; Попадюк, О. Магістр; Каманов, В. Магістр; Носенко, В. Магістр; Назаренко, О. Магістр
2024Розроблення технології хліба з нетрадиційними роcлинними інгредієнтамиДолинcька, Олекcандра Валентинівна
2023Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за змінуСтеценко, Владислав Вадимович
2023Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за змінуКара, Сюзанна Юріївна
2024Удосконалення технології виробництва сиру з лавандоюМикало, Мирослава Вікторівна
2024Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джемуВолкова, Соф’я Олександрівна