Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Прісс, Олеся Петрівна
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Мармеладні вироби зі збільшеним вмістом біологічно активних речовин | Бєлов, І. М. |
2024 | Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтами | Маковоз, Олена Олександрівна |
2024 | Перспективи використання ягід годжі для збагачення кондитерських виробів | Подзега, Д. |
2023 | Розробка інтенсивних технологій виробництва екологічно безпечної плодоовочевої продукції у відкритому та закритому ґрунті південного степу України (проміжний): звіт про науково-дослідну роботу. | Герасько, Тетяна Володимирівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна; Юдицька, Ірина Валеріївна; Вонсович, Д., Магістр; Гулевський, К. Магістр; Глаговська, А. Магістр; Кашляков, О. Магістр; Кашляков, С. Магістр; Кашлякова, Г. Магістр; Кашлякова, В. Магістр; Буякін, Б. Магістр; Євтушенко, С. Магістр; Лагода, О. Магістр; Попадюк, О. Магістр; Каманов, В. Магістр; Носенко, В. Магістр; Назаренко, О. Магістр |
2024 | Розроблення технології хліба з нетрадиційними роcлинними інгредієнтами | Долинcька, Олекcандра Валентинівна |
2023 | Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну | Стеценко, Владислав Вадимович |
2023 | Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну | Кара, Сюзанна Юріївна |
2024 | Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою | Микало, Мирослава Вікторівна |
2024 | Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему | Волкова, Соф’я Олександрівна |