Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Вантажиться...
Дата
Автори
Тараненко, Галина Григорівна
Taranenko, Halyna
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини.Розглянута та описана загальна технологія виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Розглянуто
охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.
Опис
Бібліографічний опис
Тараненко Г. Г. Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 81 с., 18 табл., 8 рис.