Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18850
Title: Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Тараненко, Галина Григорівна
Taranenko, Halyna
Scientific director: Прісс, Олеся Петрівна
Priss, Olesia
Keywords: протеїновий смузі;плодоовочева сировина;функціональні властивості;технологія виробництва;органолептична оцінка
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Тараненко Г. Г. Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 81 с., 18 табл., 8 рис.
Abstract: В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини.Розглянута та описана загальна технологія виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18850
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Taranenko_dyplom_2025.pdf394.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.