Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Тараненко, Галина Григорівна
Taranenko, Halyna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини.Розглянута та описана загальна технологія виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини. Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.

Опис

Бібліографічний опис

Тараненко Г. Г. Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 81 с., 18 табл., 8 рис.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By