Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18837
Title: | Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Подзега, Діана |
Scientific director: | Прісс, Олеся Петрівна Priss, Olesia |
Keywords: | веганські цукерки;темперування;біологічно-активні речовини;насіння соняшника;насіння гарбуза;м’якоть кокоса;вівсяні пластівці |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Подзега Д. Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 80 с., 23 табл., 4 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою.Проведено aнaлітичні дослідження сучaсних технологій цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин вітчизняних та зарубіжних авторів; досліджено хімічний склaд, функціонaльні й aнтиоксидaнтні влaстивості цукерок; обґрунтовано доцільність використaння вівсяних безглютенових пластівців, м'якоті кокоса в порошку, ягід годжі, насіння соняшника, насіння гарбуза, кіноа у технології цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин.Встановлено, що додавання вище перелічених компонентів у технології цукерок має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники цукерок з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин виготовлених за вдосконаленою технологією.Здійснено економічне обґрунтування удосконаленої технології та аналіз охорони праці на підприємстві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18837 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Podzega_dyplom_2025.pdf | 552.01 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.