Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17439
Title: Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну
Other Titles: кваліфікаційна робота бакалавра
Authors: Стеценко, Владислав Вадимович
Scientific director: Прісс, Олеся Петрівна
Keywords: м’ясопереробна промисловість;ковбаса варена;сосиски
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Стеценко В. В. Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Стеценко Владислав Вадимович. Керівник проф. О. Прісс. Запоріжжя, 2023. 102 с.
Abstract: UA: Метою кваліфікованої роботи було технологічне та технічне обґрунтування виготовлення вареної ковбаси та сосисок 1000 кг за зміну. В роботі проаналізовано асортимент м’ясопереробної промисловості України, здійснено розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції для виготовлення 1000 кг готового продукту за зміну; розраховано та підібрано технологічне обладнання, проведено розрахунок площ виробничих, складських, допоміжних та підсобних приміщень м’ясопереробного підприємства. В економічній частині проведено розрахунки прибутку, а також рентабельності виготовлення вареної ковбасної продукції. В розділі охорони праці розглянуті питання реалізації вимог нормативних документів з охорони праці при виробництві ковбасних виробів, вимоги безпеки під час виробництва ковбасних виробів, аналіз вимог охорони праці до технологічних процесів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17439
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stetsenko_V_41HT_2023.pdf2.72 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.