Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17439
Title: | Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну |
Other Titles: | кваліфікаційна робота бакалавра |
Authors: | Стеценко, Владислав Вадимович |
Scientific director: | Прісс, Олеся Петрівна |
Keywords: | м’ясопереробна промисловість;ковбаса варена;сосиски |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Запоріжжя : 2023 |
Citation: | Стеценко В. В. Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Стеценко Владислав Вадимович. Керівник проф. О. Прісс. Запоріжжя, 2023. 102 с. |
Abstract: | UA: Метою кваліфікованої роботи було технологічне та технічне обґрунтування виготовлення вареної ковбаси та сосисок 1000 кг за зміну. В роботі проаналізовано асортимент м’ясопереробної промисловості України, здійснено розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції для виготовлення 1000 кг готового продукту за зміну; розраховано та підібрано технологічне обладнання, проведено розрахунок площ виробничих, складських, допоміжних та підсобних приміщень м’ясопереробного підприємства. В економічній частині проведено розрахунки прибутку, а також рентабельності виготовлення вареної ковбасної продукції. В розділі охорони праці розглянуті питання реалізації вимог нормативних документів з охорони праці при виробництві ковбасних виробів, вимоги безпеки під час виробництва ковбасних виробів, аналіз вимог охорони праці до технологічних процесів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17439 |
Appears in Collections: | Бакалаврські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stetsenko_V_41HT_2023.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.