Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18855
Title: | Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Убийкінь, Ігор |
Scientific director: | Прісс, Олеся Петрівна Priss, Olesia |
Keywords: | хліб;хлібобулочні вироби;стандарти;глива звичайна;“polar bread”;органолептичні показники;рецептура;енергетична цінність |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Убийкінь І. Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 26 табл., 7 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження теми виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини, а саме «polar bread» з подовженим терміном зберігання.У першому розділі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, проаналізовано особливості розвитку та перспективи ринку хлібобулочних виробів з додаванням їстівних і лікарських грибів, визначено вимоги нормативних документів до показників якості та безпеки хліба з додаванням біоактивних компонентів, отриманих з грибної сировини. Другий розділ містить програму та методику проведених досліджень технологічного процесу виготовлення «polar bread» з додаванням грибів гливи звичайної. У третьому розділі наведені результати теоретичного вивчення питаньз апровадження технології «polar bread» в Україні та органолептичної оцінки виготовлених зразків. Четвертий розділ розглядає удосконалену схему виробництва та апаратурну комплектацію лінії з виробництва «polar bread» з додаванням грибної сировини. У пятому розділі наведено економічні аспекти впровадження технології «polar bread», а шостий містить аналіз питань охорони праці на проєктному виробництві. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18855 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ubykin_dyplom_2025.pdf | 461.93 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.