Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18806
Title: | Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Дондик, Ганна Павлівна |
Scientific director: | Прісс, Олеся Петрівна Priss, Olesia |
Keywords: | перші страви;борщ;функціональні властивості;технологія виробництва;органолептична оцінка |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Дондик Г. П. Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 71 с., 9 табл., 7 рис. |
Abstract: | В кваліфікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва борщу, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення сушених перших страв. Розглянута та описана загальна технологія виробництва борщу. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва сушених перших страв на прикладі борщу Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18806 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dondyk_dyplom_2025.pdf | 387.18 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.