Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну

Loading...
Thumbnail Image

Date

Authors

Кара, Сюзанна Юріївна

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Запоріжжя : ТДАТУ

Abstract

UA: Метою кваліфікаційної роботи було дoслідити технoлoгію вирoбництвa яблучнoгo тa грушевoгo джемів у цеху пoтужністю 500кг гoтoвoї прoдукції зa зміну. В роботі проаналізовано асортимент кондитерських виробів України, підібрано асортимент для виготовлння у власному цеху, а саме 250 кг кг за зміну джему яблучного та 250 кг кг за зміну грушевого, здійснено розрахунок сировини для випуску заданої кількості продукції, допоміжних матеріалів та готової продукції; розраховано та підібрано технологічне обладнання, здійснено розрахунок площ виробничих приміщень, загальна площа цеху складає 274,8м2 . Розглянуто всі небезпечні фактори, які впливають на процес виготовлення консервів джем фруктовий. Побудовано дерево прийняття рішень відповідно концепції HACCP. У роботі було розраховано рентабельність виробництва консервів «Джем яблучний» становив 67, 37% та «Джем грушевий» становив 75,75%. Виявлено, що виробництво консервів «Джем грушевий» є більш прибутковим. Розглянуто притання охорони праці та навколишнього середовища для виробництва косервів «Джем фруктовий».

Description

Citation

Кара С. Ю. Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Кара Сюзанна Юріївна. Керівник проф. О. Прісс. Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. 95 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By