Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17428
Title: Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну
Other Titles: кваліфікаційна робота бакалавра
Authors: Кара, Сюзанна Юріївна
Scientific director: Прісс, Олеся Петрівна
Keywords: джем фруктовий;джем яблучний;джем грушевий
Issue Date: 2023
Publisher: Запоріжжя : 2023
Citation: Кара С. Ю. Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології». Кара Сюзанна Юріївна. Керівник проф. О. Прісс. Запоріжжя, 2023. 95 с.
Abstract: UA: Метою кваліфікаційної роботи було дoслідити технoлoгію вирoбництвa яблучнoгo тa грушевoгo джемів у цеху пoтужністю 500кг гoтoвoї прoдукції зa зміну. В роботі проаналізовано асортимент кондитерських виробів України, підібрано асортимент для виготовлння у власному цеху, а саме 250 кг кг за зміну джему яблучного та 250 кг кг за зміну грушевого, здійснено розрахунок сировини для випуску заданої кількості продукції, допоміжних матеріалів та готової продукції; розраховано та підібрано технологічне обладнання, здійснено розрахунок площ виробничих приміщень, загальна площа цеху складає 274,8м2 . Розглянуто всі небезпечні фактори, які впливають на процес виготовлення консервів джем фруктовий. Побудовано дерево прийняття рішень відповідно концепції HACCP. У роботі було розраховано рентабельність виробництва консервів «Джем яблучний» становив 67, 37% та «Джем грушевий» становив 75,75%. Виявлено, що виробництво консервів «Джем грушевий» є більш прибутковим. Розглянуто притання охорони праці та навколишнього середовища для виробництва косервів «Джем фруктовий».
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17428
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kara_S_41HT_2023.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.