Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18861
Title: Удосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Шенкман, Станіслав
Scientific director: Прісс, Олеся Петрівна
Priss, Olesia
Keywords: печиво;клітковина з какао;борошно;масло вершкове;яйця курячі;органолептичний аналіз;твердість;аскорбінова кислота
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Шенкман. С. Удосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. О. П. Прісс; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 82 с., 27 табл., 4 рис.
Abstract: В кваліфікаційній роботі виконано аналітичний огляд літератури за обраною темою, з'ясовано стан та перспективи виготовлення печива з підвищеним вмістом клітковини, проведено аналіз сучасних технологій виготовлення печива з додаванням рослинних компонентів, підтверджено актуальність теми та доцільність використання клітковини з какао та аскорбінової кислоти у технології печива з підвищеним вмістом клітковини; удосконaлено технологію та розроблено рецептуру печива з підвищеним вмістом клітковини. Встановлено, що додавання клітковини з какао в комплексі з аскорбіновою кислотою у технології печива має позитивний вплив на показники готового продукту. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні показники, розраховано енергетичну цінність, вміст вітамінів та мінералів у розроблених зразках печива виготовлених за вдосконаленою технологією.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18861
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shenkman_dyplom_2025.pdf498.46 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.