Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17436
Title: Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтами
Other Titles: кваліфікаційна робота на ступінь вищої освіти - магістр, спеціальність 181 «Харчові технології», ОП Індустрія здорового харчування.
Authors: Маковоз, Олена Олександрівна
Scientific director: Прісс, Олеся Петрівна
Keywords: плавлені сири;функціональне харчування;базилік;часник;томати
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя: ТДАТУ
Citation: Маковоз О. О. Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтами: кваліфікаційна робота на ступінь вищої освіти - магістр, спеціальність 181 «Харчові технології», ОП Індустрія здорового харчування. Наук. кер. Прісс О.П. Запоріжжя, 2024. 106 с., 25 таблиць, 4 рис., 109 літ. джерел.
Abstract: В кваліфіквційній роботі виконано аналітичний огляд науково-технічної літератури з даної теми. Розглянуто рослину сировину та її застосування в харчовій промисловості. Вивчено технологію плавлених сирів і підібрано відповідне обладнання. Розроблено рецептуру нового плавленого сиру з комплексним рослинним наповнювачем. Проведено дослідження розробленого плавленого сиру за органолептичними, фізико-хімічними і мікробіологічними показниками. Проведено економічні розрахунки рентабельності виробництва.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17436
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Маковоз_О._.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.