Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Сердюк, Марина Єгорівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2 to 15 of 15
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Джем із зелених томатів
Шеховцова, Д. С.
2023
ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Прісс, Олеся Петрівна
;
Priss, Olesia
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Іванова, Ірина Євгеніївна
;
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Колісниченко, Тетяна Олександрівна
;
Загорко, Надія Петрівна
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Сокот, Олександр Євгенович
;
Андрущенко, Микола Васильович
;
Ангеловська, Алла Олександрівна
;
Ткаченко, Антон Геннадійович
;
Булгаков, Павло Олександрович
;
Кузьменко, Олександр
;
Яковер, Олександр
2021
Обґрунтування технологіїї виробництва цукатів із топінамбура
Мандзій, М. В.
2024
Розробка технології функціональних овочевих напоїв
Ніконов, Іван Володимирович
2023
Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за зміну
Лаврова, Ірина Сергіївна
2023
Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за зміну
Бойчук, Олеся Ігорівна
2024
Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну.
Вікторов, Олександр Сергійович
2023
Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції
Шеховцова, Діана Сергіївна
2023
Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за зміну
Чумаченко, Наталія Володимирівна
2024
Удосконалення технології виготовлення варених ковбасних виробів.
Федак, Анастасія Віталіївна
2024
Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготування
Чернявський, Олександр Владиславович
2024
Удосконалення технології виробництва черешневого вина
Прісс, Євген Рудольфович
2024
Удосконалення технології крафтових джемів
Барзьонок, Ірина Сергіївна
2024
Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировини
Пашин, Станіслав Вікторович