Browsing by Subject кондитерські вироби
Showing results 1 to 16 of 16
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Вдосконалення конструкції збивальної машини | Барієв, Р. А.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor |
2020 | Вплив гарбузового борошна на харчову цінність кондитерських виробів | Шеховцова, Д. С. |
2024 | Мармеладні вироби зі збільшеним вмістом біологічно активних речовин | Бєлов, І. М. |
2015 | Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських мас | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |
2019 | Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду | Душина, М. А.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor |
2020 | Обргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві | Тішин, В. С. |
2020 | Обґрунтування вибору маркетингової товарної стратегії підприємства | Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia |
2021 | Опис до патенту на корисну модель № 146458 "Сушарка для в'язкопластичних кондитерських виробів" | Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Мінкін, Олександр Вікторович |
2023 | Особливості виробництва цукерок | Діденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia |
2021 | Печиво функціонального призначення | Янда, Я. А.; Костіна, Т. В. |
2019 | Стратегія конкурентних переваг продукції «АВК» на споживчому ринку кондитерських виробів: дипломна робота магістра | Бончужна, Є. Ф. |
2023 | Технологічні аспекти виробництва пастили | Діденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia |
2020 | Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М. |
2019 | Удосконалення технології виробництва мармеладу | Новікова, Х. О.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2025 | Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Онищенко, Ольга Вячеславівна |
2024 | Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинках | Савва, Олександра |