Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject кондитерські вироби

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Вдосконалення конструкції збивальної машиниБарієв, Р. А.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor
2020Вплив гарбузового борошна на харчову цінність кондитерських виробівШеховцова, Д. С.
2024Мармеладні вироби зі збільшеним вмістом біологічно активних речовинБєлов, І. М.
2015Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських масГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2019Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколадуДушина, М. А.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor
2020Обргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництвіТішин, В. С.
2020Обґрунтування вибору маркетингової товарної стратегії підприємстваШквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia
2021Опис до патенту на корисну модель № 146458 "Сушарка для в'язкопластичних кондитерських виробів"Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Кашкарьов, Антон Олександрович; Кашкарев, Антон Александрович; Kashkarov, Anton; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Мінкін, Олександр Вікторович
2023Особливості виробництва цукерокДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
2021Печиво функціонального призначенняЯнда, Я. А.; Костіна, Т. В.
2019Стратегія конкурентних переваг продукції «АВК» на споживчому ринку кондитерських виробів: дипломна робота магістраБончужна, Є. Ф.
2023Технологічні аспекти виробництва пастилиДіденко, І. С.; Загорко, Надія Петрівна; Didenko, I.; Zahorko, Nadiia
2020Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировиниЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Морозова, С. М.
2019Удосконалення технології виробництва мармеладуНовікова, Х. О.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2025Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Онищенко, Ольга Вячеславівна
2024Інноваційна технологія виробництва кондитерських виробів на основі бісквітів зі зниженим вмістом цукру в начинкахСавва, Олександра