Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7496
Title: | Стратегія конкурентних переваг продукції «АВК» на споживчому ринку кондитерських виробів: дипломна робота магістра |
Authors: | Бончужна, Є. Ф. |
Keywords: | кондитерські вироби;формуванні перспективних напрямів маркетингу;класифікація товарних стратегій підприємства;макромаркетингове середовище;ринок кондитерських цукрових виробів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Abstract: | Кондитерська галузь – займає велику часту в харчовій промисловості України, адже є однією з найрозвиненіших галузей. Основним напрямком розвитку цієї галузі є необхідність значного зростання якості, біологічної цінності та смакових переваг продуктів харчування, а також покращення їх асортименту. Актуальним завданням для даної галузі є повне забезпечення потреб народного господарства та населення у високоякісній продукції, проведення технічного переозброєння, вдосконалення та інтенсифікація виробництва кондитерської галузі. Затребуваність кондитерських виробів на ринку пов’язана з тим, що вони є харчовим продуктом високої калорійності та засвоюваності, мають приємний смак, тонкий аромат, привабливий зовнішній вигляд. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7496 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бончужна Э.Ф..pdf | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.