Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357
Title: | Обгрунтування конструкції автоматичної системи глазурування для виробницва шоколаду |
Authors: | Душина, М. А. Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | виробницва шоколаду;глазурування;шоколад;кондитерські вироби;десерт |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 102-103 |
Abstract: | Запропоновано конструкцію автоматичної системи глазурування який дозволяє підвищити якість виробництва шоколаду |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7357 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.