Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13332
Title: | Печиво функціонального призначення |
Authors: | Янда, Я. А. Костіна, Т. В. |
Scientific director: | Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | печиво;продукти харчування;види печива;кондитерські вироби;борошно |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 69-71 |
Abstract: | В статті пропонуються шляхи підвищення харчової цінності печива. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13332 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.