Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Конференції, збірки, публікації молодих вчених і здобувачів : магістрів, бакалаврів, аспірантів.
Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)
Печиво функціонального призначення
Печиво функціонального призначення
Вантажиться...
Файли
20.pdf
(355.79 KB)
Дата
2021
Автори
Янда, Я. А.
Костіна, Т. В.
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Мелітополь: ТДАТУ
Анотація
В статті пропонуються шляхи підвищення харчової цінності печива.
Опис
Ключові слова
печиво
,
продукти харчування
,
види печива
,
кондитерські вироби
,
борошно
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13332
DOI
Зібрання
Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ