Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13332
Title: Печиво функціонального призначення
Authors: Янда, Я. А.
Костіна, Т. В.
Scientific director: Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Keywords: печиво;продукти харчування;види печива;кондитерські вироби;борошно
Issue Date: 2021
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;С. 69-71
Abstract: В статті пропонуються шляхи підвищення харчової цінності печива.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/13332
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf355.79 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.