Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831
Title: | Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» |
Authors: | Онищенко, Ольга Вячеславівна |
Scientific director: | Демидова, Анастасія Олександрівна Demydova, Anastasiia |
Keywords: | кондитерська промисловість;кондитерські вироби;зефір;пектин;альбумін;яблуко |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Запоріжжя : ТДАТУ |
Citation: | Онищенко О. В. Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 68 с. |
Abstract: | Кондитерські вироби мають високу концентрацію сухих речовин, таких як цукор, жир, білки і крохмаль. Вони відрізняються солодким смаком, складним ароматом, привабливим зовнішнім виглядом і високою калорійністю. Проте більшість солодощів має низьку кількість біологічно активних речовин (вітаміни, мінерали) та клітковини. Хоча ці вироби є висококалорійними і легко засвоюються, їх недостатня біологічна цінність може спричинити надмірне нагромадження жирів в організмі, розвиток цукрового діабету, карієсу тощо. З ряду перелічених вище причин,кондитерська промисловість ставить перед собою завдання підвищення біологічної цінності та зниження калорійності виробів та виготовлення продуктів оздоровчого призначення. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Onishchenko_dyplom_2025.pdf | 684.07 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.