Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831
Title: Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Authors: Онищенко, Ольга Вячеславівна
Scientific director: Демидова, Анастасія Олександрівна
Demydova, Anastasiia
Keywords: кондитерська промисловість;кондитерські вироби;зефір;пектин;альбумін;яблуко
Issue Date: 2025
Publisher: Запоріжжя : ТДАТУ
Citation: Онищенко О. В. Удосконалення технології виробництва фігурного зефіру (23 ХТ Д 12729823.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» / Кер. А. О. Демидова; Факультет агротехнологій та екології. Запоріжжя, 2025. 68 с.
Abstract: Кондитерські вироби мають високу концентрацію сухих речовин, таких як цукор, жир, білки і крохмаль. Вони відрізняються солодким смаком, складним ароматом, привабливим зовнішнім виглядом і високою калорійністю. Проте більшість солодощів має низьку кількість біологічно активних речовин (вітаміни, мінерали) та клітковини. Хоча ці вироби є висококалорійними і легко засвоюються, їх недостатня біологічна цінність може спричинити надмірне нагромадження жирів в організмі, розвиток цукрового діабету, карієсу тощо. З ряду перелічених вище причин,кондитерська промисловість ставить перед собою завдання підвищення біологічної цінності та зниження калорійності виробів та виготовлення продуктів оздоровчого призначення.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/18831
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Onishchenko_dyplom_2025.pdf684.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.