Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813
Title: | Вплив гарбузового борошна на харчову цінність кондитерських виробів |
Authors: | Шеховцова, Д. С. |
Keywords: | кондитерські вироби;гарбузове борошно;харчова цінність;гарбузове насіння;коржі Молочні |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Тези доповідей VIIІ Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ. Факультет агротехнологій та екології (01-18 листопада 2020 р.);С. 52 |
Abstract: | Метою досліджень було удосконалення технології приготування коржів Молочних з використанням нетрадиційної сировини, що сприяє підвищенню їх харчової та біологічної цінності. Коржі, одержувані за традиційною технологією, характеризуються незбалансованістю амінокислотного складу білків і невисокою їх біологічною цінністю, малим вмістом харчових волокон і мікронутрієнтів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14813 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.