Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460
Title: Обргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві
Authors: Тішин, В. С.
Keywords: кондитерські вироби;виготовлення сухих сніданків;метод екструзії;змішувач-дозатор екструдера
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 145-147
Abstract: Перевагою запропонованої конструкції змішувача-дозатора екструдера є підвищення якості змішування компонентів, можливість додаткового перемішування, зниження енергоємності та спрощення конструкції, що дозволить підвищити якість продукції, що випускається і знизити експлуатаційні витрати екструзійного обладнання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf343.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.