Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460
Title: | Обргунтування конструкції змішувача-дозатора екструдера у кондитерському виробництві |
Authors: | Тішин, В. С. |
Keywords: | кондитерські вироби;виготовлення сухих сніданків;метод екструзії;змішувач-дозатор екструдера |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: Міжнародна науково-практична інтернет-конференція (Мелітополь, 24 листопада 2020 р.);С. 145-147 |
Abstract: | Перевагою запропонованої конструкції змішувача-дозатора екструдера є підвищення якості змішування компонентів, можливість додаткового перемішування, зниження енергоємності та спрощення конструкції, що дозволить підвищити якість продукції, що випускається і знизити експлуатаційні витрати екструзійного обладнання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12460 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.