Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject аскорбінова кислота

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality productsTokar, A.; Matenchuk, L.; Kharchenko, Z.; Haidai, I.; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Tarasenko, Vira; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Povorozniuk, I.; Kravchenko, L.
2016Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsleyТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2017The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbersПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2016Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2017Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базилікуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna
2017Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберіганняСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena
2021Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томатаЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А.
2017Динаміка вмісту вітаміну С у плодах сливи за обробки розчином наночасток металівТарусова, Наталя Василівна; Тарусова, Наталья Васильевна; Tarusova, Natalia; Кущенко, М. В.; Никоненко, В. В.
2024ЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)Прісс, Олеся Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Priss, Olesia; Bandyra, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька Дар'я Костянтинівна; Булгаков П. О.; Яковер О. І.; Колісниченко Тетяна Олександрівна; Ангеловська Алла Олександрівна; Андрущенко Микола Васильович; Гончар Юлія Миколаївна; Данченко Олена Олександрівна; Данченко Микола Миколайович; Майборода Данііл Олександрович; Загорко Надія Петрівна; Бісько Ніна Анатоліївна; Ткаченко Антон Геннадійович; Сокот, Олександр Євгенович; Кюрчева, Людмила Миколаївна
2023ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр
2021Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розроблення інформаційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ангеловская, Алла Александровна; Anhelovska, Alla; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana
2013Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2008Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2010Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування і тривалого зберіганняТарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira
2017Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2019Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоївСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Бартиш, Д. І.
2015Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберіганняСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Величко, І. Г.; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2016Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2025Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Гапріндашвілі, Арчіл
2025Удосконалення технології виробництва плодово-ягідних соусів функціонального призначення (23 ХТК.12838646.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»Васильєв, Євген Олегович