Showing results 1 to 20 of 25
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products | Tokar, A.; Matenchuk, L.; Kharchenko, Z.; Haidai, I.; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Tarasenko, Vira; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Povorozniuk, I.; Kravchenko, L. |
2016 | Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna |
2017 | The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna |
2016 | Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушки | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna |
2017 | Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna |
2017 | Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena |
2021 | Вплив обробки біопрепаратом на збереженість антиоксидантів плодів томата | Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Захарченко, М. А. |
2017 | Динаміка вмісту вітаміну С у плодах сливи за обробки розчином наночасток металів | Тарусова, Наталя Василівна; Тарусова, Наталья Васильевна; Tarusova, Natalia; Кущенко, М. В.; Никоненко, В. В. |
2024 | ЗВІТ про науково-дослідну роботу Програма 3 Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) | Прісс, Олеся Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Priss, Olesia; Bandyra, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька Дар'я Костянтинівна; Булгаков П. О.; Яковер О. І.; Колісниченко Тетяна Олександрівна; Ангеловська Алла Олександрівна; Андрущенко Микола Васильович; Гончар Юлія Миколаївна; Данченко Олена Олександрівна; Данченко Микола Миколайович; Майборода Данііл Олександрович; Загорко Надія Петрівна; Бісько Ніна Анатоліївна; Ткаченко Антон Геннадійович; Сокот, Олександр Євгенович; Кюрчева, Людмила Миколаївна |
2023 | ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ | Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр |
2021 | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розроблення інформаційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ангеловская, Алла Александровна; Anhelovska, Alla; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana |
2013 | Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2008 | Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2010 | Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування і тривалого зберігання | Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira |
2017 | Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana |
2019 | Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Бартиш, Д. І. |
2015 | Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберігання | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Величко, І. Г.; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana |
2016 | Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2025 | Удосконалення технології виробництва компотів функціонального призначення (23 ХТК.12742266.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Гапріндашвілі, Арчіл |
2025 | Удосконалення технології виробництва плодово-ягідних соусів функціонального призначення (23 ХТК.12838646.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології» | Васильєв, Євген Олегович |