Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9315
Title: | Змінення властивостей плодів кабачків у процесі заморожування і тривалого зберігання |
Other Titles: | Изменение свойств плодов кабачков в процессе замораживания и длительного хранения Change of properties of garden-stuffs of cheap restaurants in carbrofreezing and protracted storage |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | заморожування;деформація;сухі речовини;вологовіддача;цукор;аскорбінова кислота;титрована кислотність |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 |
Abstract: | UK: У роботі приводяться результати досліджень зміни фізико-механічних та біохімічних властивостей плодів кабачків у процесі їх заморожування та подальшого зберігання. RU: В роботе приводятся результаты исследований изменения физико-механических и биохимических свойств плодов кабачков в процессе их замораживания и последующего хранения. TN: The results of researches of changes of physic and mechanical and biochemical properties of squash in the process of freezing and further saving are resulted in this article. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9315 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-3-106-112.pdf | 364.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.