Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15975
Title: Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розроблення інформаційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний)
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Gaprindashvili, Nona
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Kiurcheva, Liudmyla
Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
Зарецкая, Дарья Константиновна
Zaretska, Daryna
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Коляденко, Виктория Викторовна
Koliadenko, Viktoriia
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandyra, Iryna
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Майборода, Данііл Олександрович
Майборода, Даниил Александрович
Maiboroda, Daniil
Андрущенко, Микола Васильович
Андрущенко, Николай Васильевич
Andrushchenko, Mykola
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Ангеловська, Алла Олександрівна
Ангеловская, Алла Александровна
Anhelovska, Alla
Карман, Тетяна Вікторівна
Карман, Татьяна Викторовна
Karman, Tetiana
Keywords: аскорбінова кислота;цукрово-кислотний індекс;варіабельність;сухі розчинні речовини;цукри;титровані кислоти;кріогенне зберігання;заморожування;джеми;соки;мармелад;м'ясо птиці;гриби;глива;консервування;стерилізація;ферментація;поживна цінність
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: 98 с.;
Abstract: Обєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15975
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zvit_z_NDR_2021_Serdyuk.pdf2.6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.