Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15975
Title: | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розроблення інформаційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Гаприндашвили, Нона Арчиловна Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Gaprindashvili, Nona Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna Зарецька, Дар'я Костянтинівна Зарецкая, Дарья Константиновна Zaretska, Daryna Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Коляденко, Вікторія Вікторівна Коляденко, Виктория Викторовна Koliadenko, Viktoriia Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandyra, Iryna Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena Здоровцева, Любов Миколаївна Здоровцева, Любовь Николаевна Zdorovtseva, Liubov Майборода, Данііл Олександрович Майборода, Даниил Александрович Maiboroda, Daniil Андрущенко, Микола Васильович Андрущенко, Николай Васильевич Andrushchenko, Mykola Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Ангеловська, Алла Олександрівна Ангеловская, Алла Александровна Anhelovska, Alla Карман, Тетяна Вікторівна Карман, Татьяна Викторовна Karman, Tetiana |
Keywords: | аскорбінова кислота;цукрово-кислотний індекс;варіабельність;сухі розчинні речовини;цукри;титровані кислоти;кріогенне зберігання;заморожування;джеми;соки;мармелад;м'ясо птиці;гриби;глива;консервування;стерилізація;ферментація;поживна цінність |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | 98 с.; |
Abstract: | Обєкти досліджень: рецептури, технології, зміни якості та біологічної цінності харчової та кулінарної продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: розроблення інноваційних та вдосконалення існуючих технологій харчової та кулінарної продукції. Методи досліджень: загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15975 |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zvit_z_NDR_2021_Serdyuk.pdf | 2.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.