Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791
Title: | Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів |
Other Titles: | Change of maintenance of ascorbic acid in the Garden-stuffs of pear at the protracted storage With the use of antioxidants |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Мaryna Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | аскорбінова кислота;антиоксиданти;плоди груші |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове видання;Вип. 13, т. 7 (С. 89-94) |
Abstract: | Досліджено вплив післязбиральної обробки антиоксидантами композиціями природного походження на динаміку аскорбінової кислоти при зберіганні плодів груші. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1791 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.