ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8414
Title: Обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Бартиш, Д. І.
Keywords: заморожування;аскорбінова кислота;вітамінна суміш;вітамінні напої;імбир;журавлина;апельсин;мcranberries;orange;ginger;vitaminmixture;sugars;titratedacids;ascorbicacid;freezing;loss
Issue Date: 2019
Publisher: ФОП Однорог Т. В.
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 134-137)
Abstract: UK: Метою досліджень було обґрунтування вибору компонентного складу замороженої суміші для приготування гарячих вітамінних напоїв та дослідження змін біологічно активних речовин суміші після заморожування та зберігання. EN: Studies are devoted to the selection and justification of the components of the vitaminmixture. The developed fruit and berrymixture is characterized by significantly higher vitaminproperties, which are better preserved after freezing and thirtydaystorage.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8414
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.