Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Прісс, Олеся Петрівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Мармеладні вироби зі збільшеним вмістом біологічно активних речовин
Бєлов, І. М.
2024
Обгрунтування технології виробництва плавлених сирів з функціональними інгредієнтами
Маковоз, Олена Олександрівна
2024
Перспективи використання ягід годжі для збагачення кондитерських виробів
Подзега, Д.
2025
Розробка технології виробництва консервованих в’ялених слив (23ХТД. 12982498.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Береславський, Олексій Станіславович
2023
Розробка інтенсивних технологій виробництва екологічно безпечної плодоовочевої продукції у відкритому та закритому ґрунті південного степу України (проміжний): звіт про науково-дослідну роботу.
Герасько, Тетяна Володимирівна
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
;
Юдицька, Ірина Валеріївна
;
Вонсович, Д., Магістр
;
Гулевський, К. Магістр
;
Глаговська, А. Магістр
;
Кашляков, О. Магістр
;
Кашляков, С. Магістр
;
Кашлякова, Г. Магістр
;
Кашлякова, В. Магістр
;
Буякін, Б. Магістр
;
Євтушенко, С. Магістр
;
Лагода, О. Магістр
;
Попадюк, О. Магістр
;
Каманов, В. Магістр
;
Носенко, В. Магістр
;
Назаренко, О. Магістр
2024
Розроблення технології хліба з нетрадиційними роcлинними інгредієнтами
Долинcька, Олекcандра Валентинівна
2023
Технологія виробництва варених ковбас та сосисок у цеху потужністю 1 тонна готової продукції за зміну
Стеценко, Владислав Вадимович
2023
Технологія виробництва фруктових джемів в умовах цеху потужністю 500 кг готової продукції за зміну
Кара, Сюзанна Юріївна
2025
Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Убийкінь, Ігор
2025
Удосконалення технології виготовлення макаронних виробів з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12815927.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Карташов, Юрій
2025
Удосконалення технології виробництва мармеладу (23ХТД. 12837542.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Бєлов, Іван
2025
Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Тараненко, Галина Григорівна
;
Taranenko, Halyna
2024
Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою
Микало, Мирослава Вікторівна
2025
Удосконалення технології виробництва сушених перших страв (23ХТД. 10601556.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Дондик, Ганна Павлівна
2025
Удосконалення технології виробництва черешневого джему з використанням пряно-ароматичної сировини (23ХТД. 12813603.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Бінчев, Євген Олександрович
2024
Удосконалення технології виробництва чорноплідногоробиново-яблучного джему
Волкова, Соф’я Олександрівна
2025
Удосконалення технології зберігання спаржі з використанням комбінованого біополімерного покриття : дис.. доктора філософії
Булгаков, Павло Олександрович
;
Bulhakov, Pavlo
2025
Удосконалення технології крафтових м'яких розсільних сирів зі зниженим вмістом солі (23ХТД. 12738580.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Лаврик, Роман Федорович
2025
Удосконалення технології крафтових цукерок (23ХТД. 12742935.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Подзега, Діана
2025
Удосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
Шенкман, Станіслав