Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by Author Присс, Олеся Петровна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 86 to 105 of 112
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
2014
Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
2014
Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2014
Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
2020
Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Ротань, П.
2017
Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції
Тележенко, Л. М.
;
Тележенко, Л. Н.
;
Telezhenko, L.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2018
Сучасні підходи до зберігання плодів і овочів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2014
Технологічні властивості сировини: навчальний посібник для самостійної роботи студентів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Кюрчев, Сергій Володимирович
;
Кюрчев, Сергей Владимирович
;
Kiurchev, Serhii
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentyna
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Gaprindashvili, Nona
2010
Томати - як зберегти ніжний плід
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2020
Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молоді
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Тараненко, Галина Григорівна
;
Тараненко, Галина Григорьевна
;
Taranenko, Halyna
;
Шлєіна, Людмила Іванівна
;
Шлеина, Людмила Ивановна
;
Shlieina, Liudmyla
;
Чебанова, Юлія Василівна
;
Чебанова, Юлия Васильевна
;
Chebanova, Yuliia
;
Євстафієва, Катерина Сергіївна
;
Евстафиева, Екатерина Сергеевна
;
Yevstafiieva, Kateryna
;
Красуля, Я. Г.
;
Коломоєць-Гаркуша, О. В.
2011
Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Danchenko, Olena
2019
Удосконалення технології виготовлення сушених приправ з базиліку
Яворська, А. А.
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2019
Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насіння
Кліпакова, Юлія Олександрівна
;
Клипакова, Юлия Александровна
;
Klipakova, Yuliia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Білоусова, Зоя Володимирівна
;
Белоусова, Зоя Владимировна
;
Bilousova, Zoia
;
Єременко, Оксана Анатоліївна
;
Еременко, Оксана Анатольевна
;
Yeremenko, Oksana
2020
Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстрату
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Коротка, Ірина Олександрівна
;
Короткая, Ирина Александровна
;
Korotka, Iryna
;
Кліпакова, Юлія Олександрівна
;
Клипакова, Юлия Александровна
;
Klipakova, Yuliia
;
Білоусова, Зоя Володимирівна
;
Белоусова, Зоя Владимировна
;
Bilousova, Zoia
2013
Формування антиокислювального комплексу гарбузових плодових овочів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Калитка, Валентина Василівна
;
Калитка, Валентина Васильевна
;
Kalytka, Valentyna
2017
Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
2015
Формування біологічно активних речовин у плодах перцю під впливом абіотичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2014
Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
2014
Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
2018
Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Olesia
;
Коротка, Ірина Олександрівна
;
Короткая, Ирина Александровна
;
Korotka, Iryna