Showing results 31 to 48 of 48
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Особливості зберігання грибів родини глива | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Каліцинський, С. С.; Сербова, І. О. |
2018 | Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначення | Сокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2013 | Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2016 | Прогнозування фонду біологічно активних речовин в зелені петрушки | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2019 | Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2019 | Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами | Кулик, Аліна Степанівна; Бандура, Ірина Іванівна; Сердюк, Марина Єгорівна; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І.В.; Гаприндашвили, Нона Арчилівна |
2019 | Розробка рецептури пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайної | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.; Макогон, С. В.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia |
2018 | Розробка рецептури рибо-рослинних консервів | Булгаков, І. В.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina |
Dec-2022 | Розроблення інноваційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний). | Сердюк, Марина Єгорівна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгенівна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Прісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Здоровцева, Любов Миколаївна; Майборода, Даниїл Олександрович; Андрущенко, Микола Васильович; Тарасенко, Віра Григорівна; Ангеловська, Алла Олександрівна; Serdyuk, Maryna; Gaprindashvili, Nona; Kiurcheva, Liudmyla; Ivanova, Iryna; Priss, Оlesia; Kulik, Alina; Zahorko, Nadiia; Tarasenko, Vira; Bandyra, Iryna; Danchenko, Olena; Zdorovtseva, Liubov; Andrushchenko, Mykola; Anhelovska, Alla |
2015 | Спосіб зберігання зелені петрушки на основі аграрного гідрогелю та антиоксидантів | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2014 | Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2019 | Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В. |
2011 | Технологія виробництва плавленого сиру | Ялпачик, Ф. Ю.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina |
2019 | Удосконалення технології виробництва мармеладу | Новікова, Х. О.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2016 | Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13 | Кулик, Аліна Степанівна; Kulyk, Alina; Кулик, Алина Степановна |
2014 | Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2014 | Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2019 | Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Макогон, С. В. |