Showing results 48 to 67 of 67
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2020 | Розробка технології та оцінка якості зефіру підвищеної харчової цінності | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna |
2014 | Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2014 | Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2020 | Страви з черешень як головний гастрономічний спеціалітет Мелітопольського регіону | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Ротань, П. |
2017 | Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції | Тележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2018 | Сучасні підходи до зберігання плодів і овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2010 | Томати - як зберегти ніжний плід | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2020 | Траєкторія розвитку «soft skills» у студентів факультету агротехнологій та екології як один з важливих чинників формування професійних навичок молоді | Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Тараненко, Галина Григорівна; Тараненко, Галина Григорьевна; Taranenko, Halyna; Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla; Чебанова, Юлія Василівна; Чебанова, Юлия Васильевна; Chebanova, Yuliia; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna; Красуля, Я. Г.; Коломоєць-Гаркуша, О. В. |
2019 | Урожайність пшениці озимої залежно від передпосівної обробки насіння | Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana |
2017 | Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2014 | Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2018 | Функціонування системи антиоксидантного захисту базиліку залежно від компонентного складу субстрату | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna |
2017 | Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплиць | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Злоєдова, А. В.; Злоедова, А. В.; Zloedova, A. |
2021 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності ресторанного бізнесу в умовах пандемії | Прісс, Олеся Петрівна; Карман, Тетяна Вікторівна; Жукова, Валентина Федоровна; Priss, Olesia; Karman, Tetiana; Zhukova, Valentina |
2014 | Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиції | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2014 | Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2018 | Інноваційні технології зберігання шпинату | Булавицька, К.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2019 | Інноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначення | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Макогон, С. В. |
2014 | Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, V. |