Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416
Title: Інноваційні технології зберігання шпинату
Authors: Булавицька, К.
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Keywords: шпинат;харчування;технології зберігання;термін зберігання;зберігання рослинної продукції;сорт шпинату Вірофле
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ (присвячується 80-річчю Запорізької області): збірник тез доповідей. Факультет агротехнологій і екології (Мелітополь, 19-23 листопада 2018 р.);
Abstract: Розглянуто сучасний стан та перспективи технологій зберігання шпинату. Встановлено, що зберігання шпинату в живильному середовищі на основі аерогелю дозволяє продовжити термін зберігання, з одночасною стабілізацією харчової цінності.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/6416
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АТЕ -77стр-12.pdf596.4 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.