Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Сердюк, Марина Єгорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 3 to 15 of 15 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2023ЗВІТ ПРО НАУКОВО-ДОСЛІДНУ РОБОТУ Програма 3 РОЗРОБЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВОЇ ТА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇПрісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Іванова, Ірина Євгеніївна; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Загорко, Надія Петрівна; Бандура, Ірина Іванівна; Данченко, Олена Олександрівна; Сокот, Олександр Євгенович; Андрущенко, Микола Васильович; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ткаченко, Антон Геннадійович; Булгаков, Павло Олександрович; Кузьменко, Олександр; Яковер, Олександр
2021Обґрунтування технологіїї виробництва цукатів із топінамбураМандзій, М. В.
2024Розробка технології функціональних овочевих напоївНіконов, Іван Володимирович
2023Технологія виробництва мармеладу в умовах цеху потужністю 3 тони готової продукції за змінуЛаврова, Ірина Сергіївна
2023Технологія виробництва натуральних консервів в умовах цеху потужністю 35 тоб готової продукції за змінуБойчук, Олеся Ігорівна
2024Технологія виробництва сиркової продукції в умовах цеху потужністю переробки 5 тон молока за зміну.Вікторов, Олександр Сергійович
2023Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукціїШеховцова, Діана Сергіївна
2023Технологія переробки чорниці в умовах цеху потужністю 6 тоб готової продукції за змінуЧумаченко, Наталія Володимирівна
2024Удосконалення технології виготовлення варених ковбасних виробів.Федак, Анастасія Віталіївна
2024Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготуванняЧернявський, Олександр Владиславович
2024Удосконалення технології виробництва черешневого винаПрісс, Євген Рудольфович
2024Удосконалення технології крафтових джемівБарзьонок, Ірина Сергіївна
2024Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировиниПашин, Станіслав Вікторович