Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Browsing by Author Сердюк, Марина Егоровна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ё
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ъ
Ы
Ь
Э
Ю
Я
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 81 to 96 of 96
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2015
Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2015
Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберігання
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Величко, І. Г.
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
;
Bayberova, Svitlana
2018
Прогнозування товарної якості плодів груші за критерієм ідентифікації
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
;
Коляденко, Вікторія Вікторівна
;
Коляденко, Виктория Викторовна
;
Koliadenko, Viktoriia
2014
Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2014
Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Marina
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
;
Bayberova, Svitlana
2020
Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»
Григоренко, Олена Віталіївна
;
Григоренко, Елена Витальевна
;
Нryhorenko, Olena
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2019
Регресійний аналіз залежності урожайності вишні від гідротермічних факторів в умовах мультиколінеарності
Малкіна, Віра Михайлівна
;
Малкина, Вера Михайловна
;
Malkina, Vira
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
;
Білоус, Ельзара Серанівна
;
Белоус, Эльзара Серановна
;
Bilous, Elzara
2019
Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами
Кулик, Аліна Степанівна
;
Кулик, Алина Степановна
;
Kulik, Alina
;
Бандура, Ірина Іванівна
;
Бандура, Ирина Ивановна
;
Bandura, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Севастьянович, О. С.
;
Булгаков, І. В.
;
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
;
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
;
Gaprindashvili, Nona
2021
Стевія медова – як натуральний замінник цукру
Зарецька, Дар'я Костянтинівна
;
Зарецкая, Дарья Константиновна
;
Zaretska, Daria
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdiuk, Maryna
2019
Урожайність вишні залежно від кліматичних умов років вирощування
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Малкіна, Віра Михайлівна
;
Малкина, Вера Михайловна
;
Malkina, Vira
;
Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
;
Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна
;
Shkinder-Barmina, Anna
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
2019
Урожайність черешні залежно від кліматичних умов років вирощування
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Герасько, Тетяна Володимирівна
;
Герасько, Татьяна Владимировна
;
Herasko, Tetiana
;
Білоус, Ельзара Серанівна
;
Белоус, Эльзара Серановна
;
Bilous, Elzara
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
2015
Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
2020
Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторів
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Іванова, Ірина Євгенівна
;
Иванова, Ирина Евгеньевна
;
Ivanova, Iryna
;
Малкіна, Віра Михайлівна
;
Малкина, Вера Михайловна
;
Malkina, Vira
;
Кривонос, Ірина Анатоліївна
;
Кривонос, Ирина Анатольевна
;
Kryvonos, Iryna
;
Тимощук, Т. М.
;
Євстафієва, Катерина Сергіївна
;
Евстафиева, Екатерина Сергеевна
;
Yevstafiieva, Kateryna
2019
Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунту
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Коротка, Ірина Олександрівна
;
Короткая, Ирина Александровна
;
Korotka, Iryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Сухаренко, Олена Іванівна
;
Сухаренко, Елена Ивановна
;
Sukharenko, Olena
2011
Інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів сливи за обробки антиоксидантними композиціями
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Serdyuk, Maryna
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Danchenko, Olena