ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587
Title: Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Keywords: погодні умови
органічні кислоти
плоди
слива
Issue Date: 2015
Publisher: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 4(10)
Abstract: UK: Встановлено, що основними абіотичними чинниками, які мають найбільш істотний вплив на смакові якості, є абсолютна мак- симальна температура та кількість опадів останнього місяця формування плодів сливи. У якості регресійної моделі для прогнозу- вання смакових якостей слив від абіотичних чинників слід користуватися розробленою моделлю для прогнозування вмісту вільних кислот
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1587
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1347.pdf251,95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.