Showing results 16 to 35 of 42
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2016 | Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодів | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2012 | Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантів | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V. |
2020 | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та консервованих рослинних продуктів (підсумковий) | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola |
2017 | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний) | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Буряніна, К.В.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna |
2018 | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний) | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Буряніна, К. В.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov |
2019 | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний) | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr; Єфіменко, Лілія Василівна; Ефименко, Лилия Васильевна; Yefimenko, Liliia; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola |
2021 | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Розроблення інформаційних технологій харчової та кулінарної продукції (проміжний) | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Зарецька, Дар'я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Андрущенко, Микола Васильович; Андрущенко, Николай Васильевич; Andrushchenko, Mykola; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Ангеловська, Алла Олександрівна; Ангеловская, Алла Александровна; Anhelovska, Alla; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana |
2013 | Зміна антиокислювального комплексу в плодах груші | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2013 | Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2008 | Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2019 | Исследование динамики эпифитной микрофлоры замороженной и дефростированной овощной продукции | Загорко, Надежда Петровна; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Кулик, Алина Степановна; Кулик, Аліна Степанівна; Kulik, Alina; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla |
2017 | Кінетика інтенсивності дихання плодів яблуні при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціями | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana |
2020 | Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості» | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2019 | Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м’ясомолочної продукції: навчальний посібник | Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2006 | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 16271 "Спосіб підготовки плодів насіннєвих культур до зберігання" | Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2021 | Особливості виготовлення напівфабрикатів з плодових тіл гливи золотої та опенька тополевого | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona |
2021 | Особливості організації роботи кав’ярень | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Карман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Прошин, А. С. |
2015 | Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2019 | Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Севастьянович, О. С.; Булгаков, І. В.; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |