Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9551
Title: | Звіт про науково-дослідну роботу. Програма 3. Обгрунтування та розробка нових і вдосконалення існуючих технологій охолоджених та концервованих рослинних продуктів (проміжний) |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Bayberova, Svitlana Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Буряніна, К.В. Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina Кулик, Аліна Степанівна Кулик, Алина Степановна Kulik, Alina Бурдіна, Ірина Олександрівна Бурдина, Ирина Александровна Burdina, Iryna Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Коляденко, Вікторія Вікторівна Коляденко, Виктория Викторовна Koliadenko, Viktoriia Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Єфіменко, Лілія Василівна Ефименко, Лилия Васильевна Yefimenko, Liliia Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandyra, Iryna |
Keywords: | плоди;антиоксиданти;мікроорганізми;грибні гнилі;стрес;щодобові втрати;занурення;зрошування;аерація;зелень петрушки;кабачки;джеми;соки;мармелад;вакуумне охолодження;гриби;глива;консервування;стерилізація;ферментація;поживна цінність;контамінація;конкурентні мікроорганізми;антагоністична активність |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Abstract: | Звіт про НДР: складається з 93 с., 45 рис., 14 табл., 109 джерел. Обєкти досліджень: зміни якості та біологічної цінності плодово-ягідної та овочевої продукції протягом тривалого зберігання та консервування різними методами. Мета роботи: подовження термінів зберігання плодово-ягідної, овочевої продукції зі збереженням високих якісних показників та біологічної цінністі шляхом обґрунтування та розроблення нових нових і вдосконалення існуючих технологій консервування. Методи досліджень: Загальнонаукові: аналізу літературних джерел та отриманих експериментальних даних, синтезу – для формування узагальнень та висновків, спостереження за процесами формування якості, експерименту – складання схеми лабораторних досліджень, моделювання — для побудови математичних моделей, індукції і дедукції – для співставлення результатів математичного моделювання з отриманими експериментальними даними, органолептичний – для визначення квалітативних показників плодів протягом зберігання. Спеціальні: виробничий – проведення дослідження зі зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями у виробничих умовах; лабораторний– для досліджень фізико-хімічних, біохімічних показників, мікробіологічного забруднення; математично статистичний – для математичної обробки експериментальних даних, порівняльно-розрахунковий – для визначення економічної ефективності зберігання плодів за обробки антиоксидантними композиціями. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9551 |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Звіт ХТГРС 2017.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.