Browsing by ???browse.type.metadata.advisor??? Самойчук, Кирило Олегович
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Академічна доброчесність як основа якісної освіти | Крєстов, В. Г. |
2021 | Аналіз обладнання технологічної лінії переробки молока | Баранов, В. К. |
2021 | Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів | Губар, Є. В. |
2021 | Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини | Сляднєв, В. І. |
2021 | Вдосконалення технологічної лінії виробництва рослинної олії | Юзюк, Д. С. |
2021 | Обґрунтування конструкції тістомісильної машини з підкатною діжею | Горельченко, А. О. |
2021 | Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів | Лебідь, М. Р. |
2021 | Підвищення ефективності клапанної головки гомогенізатора за рахунок використання зустрічних струменів | Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Лебідь, М. Р.; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia |
2021 | Підвищення ефективності роботи тістомісильної машини | Горельченко, А. О. |
2021 | Розробка конструкції протитечійного змішувача безалкогольних напоїв | Козлов, І. М. |